nlvlag vlag Diemelstadt 17 juni 2018

dobermann russkaja mechta RM Surpriz Solnitse DV-SIEGERIN

Russkaja Mechta Surpriz Solntse : DV-Siegerin bruin

De Sieger Hauptzuchtshau in Diemelstadt was ook dit jaar weer een sportief spektakel. Russkaja Mechta werd duidelijk gewaardeerd.
Grote evenementen bezoeken waar veel honden komen is een uitdaging die je graag aangaat als je het resultaat van je fokkerij wilt laten zien. Meedoen is spannend waar concurrentie groot is en dan is de waarde van het resultaat ook hoger, vooral op zo'n evenement als deze van de dobermann vereniging DV.
De grote opkomst van 96 honden was genoeg voor veel spanning en het mooie weer, de bratwurst en het koude bier waren de juiste ingrediënten voor een geslaagde dag. Voeg daarbije een feestelijk aangekleed veld en een mooie prijzentafel en het beeld is daar. In twee ruime ringen werden de honden gekeurd door twee rasspecialisten Armin Hope en Norbert Doube. We deden met twee honden mee. Een geweldige prestatie in de Jeugd klasse. Russkaja Mechta Dona Darona werd tweede in de jeugd klasse en daar mee Vice Jeugd Siegerin. Een super spektakel in de volwassen klassen. Russkaja Mechta Surpris Solntse werd eerste in de kampioen klasse en daar na beste bruine teef DV-SIEGERIN! Wauw, wat een dag wat een dag! We hebben een DV-Siegerien in het RM huis! De grote beker werd overhandigd onder applaus van het aanwezige publiek. Bedankt keurmeesters voor de waardering en Abt. Diemelstadt voor een mooi evenement!!!

RM Dona Darona Vice Jeugd Siegerin
RM deelnemers

 bezoek facebook

Agenda's

» Show Netherlands 2019
Dutch all breed show agenda
by Raad van Beheer

» Show FCI
from Federation Cynologique International

» Show Belgium
from St. Hubertus

» Voorlopig DVIN
Dobermann Vrienden in Nederland

» VDH Duitsland
Verband Deutsche Hunde


binnenkort nieuwe Nederlandse vertaling


advertentie

 

Belangrijk te weten:

NIEUWE DOBERMANN STANDAARD
No more cropped an docked dogs under the FCI-standard

VERPLICHTE REGISTRATIE VAN HONDEN IN NEDERLAND
Nu verplichte registratie in overheids-hondendatabase
(registreren=beheren)