nlvlag IDC-2018 - Bratislava 07-09 september 2018

idclogo
Het grootste en meest prestigieuse dobermann show event werd dit jaar in Slowakije, Kamenny Mlyn op ongeveer 20 km van Bratislava, gehouden. De jaarlijkse spectaculaire "International Dobermann Club show" trok 440 deelnemers uit verschillende landen. Dit jaar waren we niet de enige nederlandse deelnemers maar wel met de meeste score. We hadden twee finalisten!!! Russkaja Mechta Dona Darona werd gekozen als 4e pl finaliste met kwalifikatie uitmuntend in de jeugd klasse uit 17 andere deelnemers van haar leeftijd. De eerste keer in een klasse met zo veel concurrentie en ze is in de finale! proficiat.
Haar moeder Solntse was al in 2014 Jungste Siegerin geweest des te mooier dat de dochter ook in haar spoor blijft. Zelf kreeg Russkaja Mechta Surpriz Solntse in de kampioensklasse finale de 4e plaats uit 10 andere aanwezige kampioenen. We hadden 2 honden mee en beide kwamen op het podium! Super trots!
Tijdens dit weekend ontmoet de dobermannwereld elkaar en worden de ontwikkelingen en wetenswaardigheden uitgewisseld. Het is op z'n zachtst gezegd, heel interessant om hier te zijn. Mooie exemplaren paraderen in de ringen. Dus opletten is het devies


IDC 2018

  IDC 2018 ENKELE FOTO'S  

 


 


bezoek facebookbezoek nieuw RM


Agenda's

» Show Netherlands 2020
Dutch all breed show agenda
by Raad van Beheer

» Show FCI
from Federation Cynologique International

» Show Belgium
from St. Hubertus

» Voorlopig DVIN
Dobermann Vrienden in Nederland

» VDH Duitsland
Verband Deutsche Hunde


binnenkort nieuwe Nederlandse vertaling
advertentie

 

Belangrijk te weten:

NIEUWE DOBERMANN STANDAARD
No more cropped an docked dogs under the FCI-standard

VERPLICHTE REGISTRATIE VAN HONDEN IN NEDERLAND
Nu verplichte registratie in overheids-hondendatabase
(registreren=beheren)